پاور نشدن و تصویر ندادن asus x550ld

0
  • asus

  • با سلام یک لب تاب asus x550ld اومده که هیچ تصویری ندارد نه led , hdmi ,vga با هیچ کدام  بایوس هم پرو گرام شده  پاور هم نمی شود وفن سی پی یو هم کار نمی کند مشکل ازکجاست لطفا راهنمایی کنید


    Train ۹۵/۹/۲۱ ۱۳:۱۳:۳۱
    تعداد پاسخ 11
    0

    دوست عزیز سلام

    ولتاژهای روی دستگاهتون رو گرفتین؟

    میشه اعلام کنیدشون؟

    .


    • Mohammad.Reza
    • Reviewer
    • یکشنبه بیست و یکم آذر ۹۵ ساعت ۶:۵۵:۲۰ بعد از ظهر
    0

    اگه امکان داره شماتیک این مدل رو بزارید تا ولتاژ هارو هم اعلام کنم ون نمی دونم دقیقا  ولتاژ کدوم قسمت هارو بگم 

    تشکر




    • javamobira
    • Train
    • دوشنبه بیست و دوم آذر ۹۵ ساعت ۱۲:۲۴:۲۰ بعد از ظهر
    -1

    ولتاژ های معمول دستگاهتون رو چک کنید.

    روی دکمه سویچ  3.3v

    روی جک باطری  3.3v

    روی i/o      و     bios  هم 3.3v 

    ic bq 735 اگه اشتباه نکنم یا مشابه اون   3.3v     5v     19v





    • Mohammad.Reza
    • Reviewer
    • دوشنبه بیست و دوم آذر ۹۵ ساعت ۳:۴۸:۳۰ بعد از ظهر
    0

    لپ تاپ های ایسوس شماتیک شون به ندرت گیر میاد و غالبا بردویو دارن که میتونید بردویو مادربردتون توی قسمت دانلود بردویو پیدا کنید و براحتی ولتاژ گیری کنید


    • Salimeh Bolboli
    • Vice Professor
    • سه شنبه بیست و سوم آذر ۹۵ ساعت ۴:۲:۱۲ بعد از ظهر
    0

    تمام ولتاژ ها تست شده همه درست بودند 

    دکمه سویچ  3.3v

    روی جک باطری  3.3v

    روی i/o      و     bios  هم 3.3v 

    ic bq 735   19v 5v 3.3v 

    حالا نمی دونم مشکل کجاست


    • javamobira
    • Train
    • دوشنبه بیست و نهم آذر ۹۵ ساعت ۷:۴۴:۵۲ بعد از ظهر
    -1

    دوست عزیز مدل دقیق مادربردتون رو بگین.



    • Mohammad.Reza
    • Reviewer
    • دوشنبه بیست و نهم آذر ۹۵ ساعت ۸:۵۱:۴۲ بعد از ظهر
    0

    asus x550ld main board  rev 2.0


    • javamobira
    • Train
    • سه شنبه سی ام آذر ۹۵ ساعت ۱۲:۴۲:۴۶ بعد از ظهر
    -1

    یه بار بایوس i/o  هم پروگرم کنید ان شا الله مشکلتون حل میشه



    • Mohammad.Reza
    • Reviewer
    • سه شنبه سی ام آذر ۹۵ ساعت ۴:۳۱:۴۸ بعد از ظهر
    0
    بایوس هم زدم نشده
    • javamobira
    • Train
    • چهارشنبه یکم دی ۹۵ ساعت ۹:۵۲:۳۵ قبل از ظهر
    -1

    .به نظر من مشکل بایوس هست  روی MSI

    مدل MS-16GF برای من همین مشکل پیش آمد


    • hamed.giga
    • Train
    • پنج شنبه دوم دی ۹۵ ساعت ۱:۱:۶ قبل از ظهر
    0

    سلام 

    دوست عزیز اگه i/o رو پروگرام کردین و جواب نداده ممکنه از رم دستگاه باشه . اگه اشتباه نکنم این دستگاه رم انبرد داره شما باید رم های انبرد رو غیر فعال کنید و با یک رم ps3l تست کنید . 

    موفق باشید


    • hosein.asadollahi
    • Doctor
    • پنج شنبه نهم دی ۹۵ ساعت ۳:۴۸:۱۵ بعد از ظهر