Technical Support surface pro 7

user50857

Valentin
Registered
Golden

Reputation:

hello!
I really need help with this one please.
this surface had a bios password, but the bios chip broke while removing.
I have tried more then 5 bios and they all have the same result: "turns on, stay 5 seconds on logo and turns off".
I think maybe something else is wrong with the motherboard, but I don't know how to check it.
Does anyone has any video tutorial for repairing
 

Hosein Asadolahi

Staff member
Registered

Reputation:

hello!
I really need help with this one please.
this surface had a bios password, but the bios chip broke while removing.
I have tried more then 5 bios and they all have the same result: "turns on, stay 5 seconds on logo and turns off".
I think maybe something else is wrong with the motherboard, but I don't know how to check it.
Does anyone has any video tutorial for repairing
motherboard model number ?
 

user50857

Valentin
Registered
Golden

Reputation:

on this photo the surface is off.
on red dots: static 15V
on blue dots: 6V
on green dots: voltage changes from 18V goes down to 6V
 

Attachments

  • offf.jpg
    offf.jpg
    167.6 KB · Views: 5

user50857

Valentin
Registered
Golden

Reputation:

on this photo the surface turns on
on red dots: 3.3V
on blue dots: 0V
on green dots: 6.1V
on white dot: 5.1V

after 5 seconds surface turns off and voltages go to 0V
 

Attachments

  • on.jpg
    on.jpg
    181.5 KB · Views: 1

user50857

Valentin
Registered
Golden

Reputation:

I don't see anything else here. Do you?
 

Attachments

  • 20211009_114155.jpg
    20211009_114155.jpg
    1.5 MB · Views: 5
  • 20211009_114203.jpg
    20211009_114203.jpg
    2.1 MB · Views: 5
Who is viewing this thread?

There are currently 0 members watching this topic

Top