hometech alfa 110a bios anakart kodu: N116 VB0 bios yollama imkanı varmı
ebubekir soyalp Registered reputation_scoree Aug 5, 2021 #1 hometech alfa 110a bios anakart kodu: N116 VB0 bios yollama imkanı varmı
Vahab Hemmati Support Team Staff member Admin Registered Reputation: Aug 5, 2021 #2 maalesef mevcut degil
ebubekir soyalp Registered reputation_scoree Aug 6, 2021 #3 merhabalar ben buldum çalışan makinadan yedek aldım sizede yollayım sizde yayınlayın Attachments ALFA110A.BIN 8 MB · Views: 24
Vahab Hemmati Support Team Staff member Admin Registered Reputation: Aug 6, 2021 #4 ebubekir soyalp said: merhabalar ben buldum çalışan makinadan yedek aldım sizede yollayım sizde yayınlayın Click to expand...
ebubekir soyalp said: merhabalar ben buldum çalışan makinadan yedek aldım sizede yollayım sizde yayınlayın Click to expand...
C can06 Registered reputation_scoree Aug 26, 2022 #9 teşekkürler yeni üyeyim indiremiyorum mail atabilirmisiniz [email protected]
K KillaDawng Registered reputation_scoree Jan 3, 2023 #11 Ben de indiremiyorum dosyada bi bozukluk mu var acaba bana da mail atabilir misiniz [email protected] adresine
Ben de indiremiyorum dosyada bi bozukluk mu var acaba bana da mail atabilir misiniz [email protected] adresine