GRUNDIG da0jw6mb6f0 rev:f
R rezatel BEYHAN Registered Golden reputation_scoree Jan 11, 2022 #1 Device Model grundig GRUNDIG da0jw6mb6f0 rev:f
Salimeh Bolboli Staff member Admin Registered Reputation: Jan 11, 2022 #2 rezatel said: GRUNDIG da0jw6mb6f0 rev:f Click to expand... Attachments DA0JW6MB6F0 2mb.bin 2 MB · Views: 2 DA0JW6MB6F0.bin 4 MB · Views: 2
R rezatel BEYHAN Registered Golden reputation_scoree Jan 11, 2022 #3 سلام ممنون از ارسالتون ولی فایل اصلی دستگاه 8 مگ هست اصل فایل رو براتون ضمیمه کردم Attachments GGG.bin 8 MB · Views: 1
Salimeh Bolboli Staff member Admin Registered Reputation: Jan 11, 2022 #4 مهندس برای این مدل بایوس و ایسی 4 و 2 مگی موجود هست شاید قبلا بایوس خورده !
R rezatel BEYHAN Registered Golden reputation_scoree Jan 11, 2022 #5 احتمالش هم هست من فایلهای شما رو امتحان میکنم و به شما اطلاع میدم ممنونم از راهنمایتون
R rezatel BEYHAN Registered Golden reputation_scoree Jan 11, 2022 #7 امتحان کردم فایلها وری فاین نمیشن حالا باز تو ارشوتون نگاه کنید اگر 8مگ و 4 مگ موجود بود برام بفرستین حالا مدلشم اگر فرق کردم هم اشکالی نداره
امتحان کردم فایلها وری فاین نمیشن حالا باز تو ارشوتون نگاه کنید اگر 8مگ و 4 مگ موجود بود برام بفرستین حالا مدلشم اگر فرق کردم هم اشکالی نداره
Vahab Hemmati Support Team Staff member Admin Registered Reputation: Jan 11, 2022 #8 rezatel said: امتحان کردم فایلها وری فاین نمیشن حالا باز تو ارشوتون نگاه کنید اگر 8مگ و 4 مگ موجود بود برام بفرستین حالا مدلشم اگر فرق کردم هم اشکالی نداره Click to expand... Attachments da0jw6mb6f0.bin 8 MB · Views: 1
rezatel said: امتحان کردم فایلها وری فاین نمیشن حالا باز تو ارشوتون نگاه کنید اگر 8مگ و 4 مگ موجود بود برام بفرستین حالا مدلشم اگر فرق کردم هم اشکالی نداره Click to expand...