lenovo ıdeapad s145-14igm
R rezatel BEYHAN Registered Golden reputation_scoree Mar 10, 2022 #1 Device Model lenovo ıdeapad s145-14igm lenovo ıdeapad s145-14igm
Vahab Hemmati Support Team Staff member Admin Registered Reputation: Mar 10, 2022 #2 https://dr-bios.com/attachments/nm-c111-zip.50928/
R rezatel BEYHAN Registered Golden reputation_scoree Mar 10, 2022 #3 سلام عرض میکنم خدمت شما بزرگوار بایوسی که از شما درخواست کردم این نیست اگر بایوس دیگری دارید لطفا برای من ارسال کنید ممنونم
سلام عرض میکنم خدمت شما بزرگوار بایوسی که از شما درخواست کردم این نیست اگر بایوس دیگری دارید لطفا برای من ارسال کنید ممنونم
Vahab Hemmati Support Team Staff member Admin Registered Reputation: Mar 10, 2022 #4 سلام فایلی که فرستادم دقیقا برای همون مدل مادربردی هست که ارسال کردید چه مشکلی داره ؟
Vahab Hemmati Support Team Staff member Admin Registered Reputation: Mar 10, 2022 #6 rezatel said: سلام وری فاین نمیشه خطا میده Click to expand... Attachments S145-14IGM NM-C111.zip 3.8 MB · Views: 1
R rezatel BEYHAN Registered Golden reputation_scoree Mar 10, 2022 #7 ببخشید دارم اذیتتون میکنم ولی بازم همون خطا رو میده باید چکار کنم
Vahab Hemmati Support Team Staff member Admin Registered Reputation: Mar 10, 2022 #8 rezatel said: ببخشید دارم اذیتتون میکنم ولی بازم همون خطا رو میده باید چکار کنم Click to expand... احتمالا مشکل از پروگرامر هست دقیقتر بررسی کنید لطفا
rezatel said: ببخشید دارم اذیتتون میکنم ولی بازم همون خطا رو میده باید چکار کنم Click to expand... احتمالا مشکل از پروگرامر هست دقیقتر بررسی کنید لطفا
R rezatel BEYHAN Registered Golden reputation_scoree Mar 10, 2022 #9 s Attachments Untitled.jpg 163.5 KB · Views: 1
Vahab Hemmati Support Team Staff member Admin Registered Reputation: Mar 10, 2022 #10 فایل درست هست مشکل از فایل بایوس نیست ممکنه آیسی یا پروگرامر مشکل داشته باشه